BEUGELCLUB ‘T PALET page8image21183312

page8image12281600
De beugelaars van Beugelclub ’t Palet genieten met volle teugen van de accommodatie naast het terras van De Linde. Sinds de vorige uitgave is het ledental alweer wat verhoogd. Kennelijk werkt de “mond tot mond reclame” en stralen de leden voldoende enthousiasme uit voor hun beugelspel!
Minimaal maandelijks worden de behaalde resultaten op een ludieke wijze vermeld in De Bode, op de website van Wijkbelang Centrum-Oost en op de Facebookpagina’s van De Linde en op die van Wijkbelang Centrum-Oost. Ook dat is dan vaak aanleiding tot onderlinge hilariteit en vooral saamhorigheid.
Om nog wat meer promotie te maken voor dit erg leuke spel gaan we in september/oktober een introductiemiddag organiseren. Je kunt je daarvoor aanmelden via email m.nuiten@kpnplanet.nl en je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de uitwerking van deze bij voorbaat geslaagde middag. Iedere deelnemer kan in ieder geval rekenen op “iets lekkers” van Wijkbelang Centrum-Oost, te besteden bij De Linde.
Het beugelspel is ook erg leuk om eens met familie / vrienden wat anders te doen dan de reguliere / bekende spellen in onze regio. Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op via email m.nuiten@kpnplanet.nl en we bezorgen je een onvergetelijke middag. Een combinatie met hapjes/drankjes, BBQ of anderszins behoort tot de mogelijkheden.


Samenvattend. Kom eens kijken op woensdag of vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Het is beslist de moeite waard en wellicht ook iets voor jou!
Groeten van Piet Verhoeven en Rein Nuiten.


beugelen