NIEUWS VAN HET INLOOPHUIS inloophuis
Het Inloophuis Etten-Leur bestaat dit jaar 32 jaar. We zijn begonnen in de -toen nieuwe- wijk het Hooghuis en hebben in die ruim dertig jaar op diverse plekken in Etten-Leur gezeten. Vanuit het wijkgebouw De Vogelaar zijn we indertijd meeverhuisd naar De Vleer en vanuit het Vincent van Goghplein naar De Linde.
Nu heeft het Inloophuis elke donderdagochtend in De Linde een inloopochtend en op dinsdagochtend in De Vleer (zij-ingang).
Iedereen uit de wijk, maar ook van daarbuiten is welkom om even binnen te wippen: voor een praatje en een bakje koffie of thee, voor een luisterend oor, om mee te doen met een spelletje, knutselen of handwerken, maar bedenk wel: niets is verplicht! Ook ligt er een krant.
Soms worden er extra activiteiten georganiseerd, zoals Sinterklaas of een uitje. Verder wordt er elk jaar op Eerste kerstdag een Kerstinloop georganiseerd in De Baai.
Het is overbodig te zeggen dat ook u welkom bent op beide inloop-ochtenden: op dinsdagmorgen in De Vleer en op donderdagochtend in De Linde vanaf half 10 tot half 12 en niet alleen om gezelligheid te halen, maar ook om te brengen…. In de zomervakantie is er geen inloop, we beginnen weer op 6 september.

Voor meer informatie: Daniëlle Breedveld tel 076-5014338