WIJKWERKER LEMAN CITAK
Wat is er te doen in je wijk? Waar kan je aan meedoen en mensen ontmoeten met dezelfde interesses? Wil je iets bijdragen als vrijwilliger? Ik ben je eerste aanspreekpunt bij vragen over, ontmoeting, vrijwilligerswerk, financiën in de wijken Hooghuis, Centrum West en Centrum Oost. Ook valt de coördinatie van het project Buur voor Buur(T) sinds een jaar onder mijn werkzaamheden.
Sociaal wijkwerkers leggen verbindingen tussen bewoners, groepen, verenigingen, scholen en organisaties in jouw buurt. Samen met betrokken vrijwilligers en diverse beroepskrachten uit het woon- zorg en welzijns gebied uit Etten-Leur.
Heb je vragen, stel ze gerust. Bel me op maandag, dinsdag of donderdag via 076 50 164 50/ leman.citak@surplus.nl of bezoek www.surplus.nl. Ik maak graag een afspraak en kom langs bij u thuis of in de wijkruimte.
Buur voor Buur(T)
Bij Buur voor Buur(T) kunnen ouderen en mensen met een beperking die van een laag inkomen (zorgtoeslaggrens) moeten rondkomen, hulp vragen. Het gaat om kleine klusjes in en om het huis die maximaal 2 uur in beslag nemen. Een telefoontje is genoeg als u een klus heeft waar Buur voor Buur(T) u bij kan helpen. Voor de onkosten van het project vragen we €5,- per uur.
Enthousiaste vrijwilligers
Trots zijn we op onze enthousiaste vrijwilligers die met veel plezier graag iets voor een ander doen. Bewoners die zich in willen zetten zijn altijd welkom in ons team! Bent u of kent u klustalenten en aanpakkers, neem dan alsjeblieft contact op we hebben nog veel klussers nodig vooral in de tuintjes.
Buur voor Buur(T): 076 50 164 50 of buurvoorbuurt@surplus.nl. U kunt ook op maandagochtend tussen 10.00-12.00 uur binnenlopen bij de Kerkwerve 46.

page10image1805632