NIEUWS VAN HET INLOOPHUIS
 
Het inloophuis heeft elke donderdagochtend een open inloopochtend in De Linde (en op dinsdagochtend in De Vleer in het Hooghuijs). Iedereen uit de wijk, maar ook van daarbuiten is welkom om even binnen te wippen: voor een praatje en een bakje koffie of thee, voor een luisterend oor, om mee te doen met een spelletje, knutselen of handwerken, maar bedenk wel: niets is verplicht!
 CO-inloop
Dit seizoen zijn we begonnen met een gezamenlijk uitje begin september, het eerste weer na twee corona-jaren. Het bezoek aan het Klompenmuseum en vervolgens het aardbeienterras was een groot succes. Er staan nog meer activiteiten gepland. Zo heeft de Goedheiligman ons bezocht en zijn de voorbereidingen voor de Kerstinloop al in volle gang. Ook die hebben we de afgelopen twee jaar moeten missen.
 
Deze keer wordt er op eerste kerstdag in de kerkelijk centrum De Baai (ingang Lucaserf) een middagprogramma gepresenteerd met koffie, thee, iets lekkers, een hapje en een drankje en warme Glühwein. Er is levende muziek, waar ook gerust meegezongen kan worden met bekende kerstliedjes, natuurlijk ontbreekt een kerstverhaal niet. De middag begint om 14.00 uur en eindigt om 17.30 uur.
 
Voor de kinderen wordt een leuk programma bedacht; zij zijn zeker ook van harte welkom! De toegang is gratis.
 
Voor meer informatie: Daniëlle Breedveld tel 076-5014338