WOONGEBOUW ROCK IN AANBOUW

Ondanks het hijskraan incident ligt de bouw van nieuwbouw-complex Rock nog steeds op planning. Op de foto’s van fotograaf Kees Brunia kunt u zien, dat de entree aan de Stationszijde, het atrium en de doorsteek van het Stationsplein naar de Dijkmanstraat al vorm beginnen te krijgen. Aannemer Hazenberg is nu bezig met de wanden van de tweede laag van het zuidelijke deel van het complex en het storten van de vloer van het noordelijke deel (bij het Station). De planning is voor de bouwvak de eerste verdieping in zijn geheel er te hebben staan. In de bouwvak liggen de grote werkzaamheden stil. De bouwvak duurt van 2 tot 29 augustus.

Na de bouwvak begint de aannemer met het plaatsen van de kozijnen en het metselen van de buitenwanden. Dan gaat het natuurlijk pas echt ergens op lijken. Rond de kerst verwachten we het hoogste punt te bereiken.

Alwel is ondertussen bezig met het voorbereiden van de verhuur van appartementen voor jongeren en van de gemeenschappelijke ruimte. De verhuur zal rond de jaarwisseling starten. Alwel is ook in gesprek met een deelauto provider en heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar het gebruik van deelauto’s onder jongeren die ingeschreven staan bij Klik voor Wonen.
Op de website XELalwel.nl kunt u hierover meer informatie vinden

rock2
rock1