VRIJWILLIGER MET PASSIE VOOR KOKEN GEZOCHT

Heeft u een passie voor koken en wilt u dit overbrengen aan leergierige kinderen? Heeft u organisatietalent? Kunt u uitleggen en goed contact maken? Dan is stichting A.S.E. al een lange tijd op zoek naar u.
Natuurlijk zijn er ook andere vrijwilligers nodig om de kinderen te helpen. Dus als u de kinderen wilt begeleiden met bereiden van de gerechten dan mag u ook reageren.

De gerechten worden door de deelnemers samen met ouderen uit de wijk gegeten. Het doel is o.a. dat de kinderen meer over gezond voedsel en het juist bereiden van eten leren. En dat ouderen uit de wijk gezellig een avondmaal kunnen nuttigen.
Deze activiteit vindt plaats in De Linde aan de Lambertusstraat. Het bestuur is op zoek naar een vrijwilliger die in blokken wil gaan koken met een groep van max. 12 kinderen van groep 7/8.

Stichting A.S.E. gaat u faciliteren en u krijgt een vast contactpersoon. Sociaal werker Leman Citak kan u met het opstarten helpen.

Bij interesse, bel haar 076 501 64 50, 06 4215 7177.


============================================

PRESENT IN VRIENDSCHAP ZOEKT VRIJWILLIGERS
Present In Vriendschap geeft aandacht door het bieden van een luisterend oor aan de eenzame medemens.
Wij staan klaar voor inwoners uit heel Etten-Leur die behoefte hebben aan sociaal contact of een bijdrage willen leveren in de strijd tegen eenzaamheid.
Vrijwilligers van Present in Vriendschap doen dat door het bezoeken van mensen en hen als dat mogelijk is te betrekken bij activiteiten.
WE HEBBEN DRINGEND VRIJWILLIGERS NODIG


Wilt u iets betekenen voor de samenleving? Doe dan alsjeblief met ons mee! Hoe meer vrijwilligers mee doen, hoe meer eenzame mensen we kunnen bereiken. U bent van harte welkom en vraag het ook aan vrienden!

Op de website van Present in Vriendschap vindt u een aanmeldingsformulier. Of mail naar: presentinvriendschap@gmail.nl.
Present in Vriendschap zet zich in voor alle inwoners van onze gemeente Etten-Leur, dus iedereen kan hieraan meedoen.
Voor meer informatie: www.presentinvriendschap.nl.