XEL STELT VOOR: B-PRESS
page16image23260224
Hoi! Mijn naam is Naomi Braspenning (23) en een geboren en getogen Etten-Leurenaar. In september 2018 kwam ik, kort na mijn afstuderen, in contact met XEL en al gauw besloot ik dat ik hier een ruimte wilde huren. Sinds januari 2019 is mijn onderneming er gevestigd, namelijk: B-PRESS. page16image25179552

Alles wat er op Facebook, Instagram of de website van XEL te lezen is komt uit mijn vingers. Ik beheer en onderhoud al deze communicatiekanalen. Dit soort werk is dan ook een van de kernactiviteiten van mijn bedrijf. Daarnaast ontwerp ik logo’s, flyers, visitekaartjes, posters, (trouw)uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuisberichten enzovoorts.

Een strategie en nieuwe huisstijl bedenken voor een social mediakanaal? Geen probleem! Een website bouwen? Ook geen probleem! U bent bij mij aan het juiste adres voor een goede, directe communicatie richting uw doelgroep. Daarbij help ik u vanaf de positionering tot het eindresultaat.

Kortom u kunt bij mij terecht met alles voor on- en offlinecommunicatie voor zowel commerciële als niet-commerciële doeleinden.


Naast dat u mijn werk al heeft kunnen zien op de social mediakanalen van XEL, heeft u mijn werk wellicht ook al op andere plekken voorbij zien komen? Sinds oktober 2019 bedenk en ontwerp ik ook alle communicatie- uitingen van Centrum voor Wonen aan het Vincent van Goghplein in Etten- Leur. Misschien heeft u de nieuwe flyer al gezien, de advertentie in de Bode of volgt u de Facebookpagina?


Persoonlijke benadering en face-to-face gesprekken vind ik erg belangrijk. Daarom drink ik bij vragen of interesse graag een bakje koffie met u in XEL!