BEUGELCLUB ’T PALET
 beug1
Alweer een jaar voorbij. We prijzen ons gelukkig dat we met onze Beugelclub beugeljaar 2022 met z’n allen gezellig en vooral in goede gezondheid hebben afgesloten. We hebben er dan ook allemaal weer zin in om in 2023 hoge scores te gaan behalen. Een paar beugelaars zijn daartoe zelfs op trainingskamp geweest in Oost Brabant. Dat is zo’n beetje, samen met Limburg, het walhalla van de beugelsport. Prachtige accommodaties hebben ze daar en bijna allemaal binnenbanen.
Wij zijn in Centrum-Oost van Etten-Leur natuurlijk heel blij dat we een beugelbaan hebben kunnen aanleggen. Maar stiekem hopen we toch nog eens een gelegenheid te krijgen om een mooie binnenbaan te realiseren. Voorlopig blijven we genieten van ons geliefde spel nabij De Linde.
Iedere woensdag- en vrijdagmiddag wordt er gespeeld. Alleen de weersomstandigheden, regen of “te heet”, maken dat er zo af en toe eens wordt overgeslagen. Regelmatig komen geïnteresseerden kijken. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het deelnemersveld in 2023 nog wat zal toenemen. De Linde is een perfecte locatie waar je tijdens en na het beugelen altijd welkom bent voor een drankje en/of een hapje.

Samenvattend. Kom eens kijken op woensdag of vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Het is beslist de moeite waard en wellicht ook iets voor jou!

CO-beugel1beugelen; ook als het gesneeuwd heeft

CO-beugel2Spannend op de baan, genietend op het bankje