NIEUW BESTUURSLID WIJKBELANG CENTRUM-OOSTbestuurslid

Enige tijd geleden heb ik mij, Hanneke de Vree, aangemeld als nieuw bestuurslid in spe voor de wijkvereniging. Nu ik enkele malen aanwezig ben geweest op bestuursvergaderingen, een rondje door de wijk heb gelopen en aanwezig ben geweest bij de Bingo, ben ik diep onder de indruk van de inzet van alle bestuursleden en wat er allemaal wordt georganiseerd.

Ik heb dus tegen Isabelle gezegd dat ik graag deel wil uitmaken van het bestuur. Van mij wordt natuurlijk ook een enthousiaste inzet verwacht.

Ik woon weliswaar in de Grient, maar dat is maar een huppelstukje van Wijk Oost, woon alleen en heb geen kinderen, maar wel een hele oude moeder en zus die 5 jaar ouder is, maar geen van beiden in de nabijheid wonen.

Tot en met het eerste kwartaal van 2023 heb ik samen met een vriendin/collega 12,5 jaar een bedrijf gehad. We hadden het erg druk, en waren ook veel onderweg. Inmiddels 69 jaar geworden, vond ik het tijd om met werken te stoppen en hobby’s weer op te pakken, zoals met vakantie gaan met mijn caravan, te fietsen, te wandelen en heerlijk ontspannen een boekje te lezen. Ook gaf het weer ruimte om te gaan sporten bij Els de Lange en contacten met familie, vrienden en kennissen weer te verstevigen.

Het is nu weer tijd voor actie. Ik wil mij ten volle inzetten als bestuurslid en deelnemen aan de activiteiten in de wijk. Ik zie jullie hopelijk vaak in De Linde of daarbuiten.

Groeten,
Hanneke de Vree