THEMAGESPREKKEN: UP IN ETTEN-LEUR
Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachte te wisselen. Dat kan bij de UP themagesprekken van Surplus in Etten-Leur. In een ontspannen gesprek hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt.
Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen “zware” gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Het eerste gespreksthema is vriendschap of familie. Andere mogelijke thema’s zoals geheimen, spijt of opnieuw beginnen bepaalt u zelf met de groep en gespreksleider tijdens de bijeenkomsten. Iedereen kan meedoen aan de groepsgesprekken.
Deelname is gratis, maar geef u wel even op. U kunt zelf kiezen of u meedoet aan één van onderstaande gesprekken of de hele serie volgt.

Info en aanmelden via:
Leman Citak, 076 208 22 00,
Leman.citak@surplus.nl