IMG_3145

YOGA IN DE LINDE
Op het moment dat je dit leest liggen de heerlijke park Yoga & Meditatie sessies weer achter ons en beginnen we per 1 september aan de opstart van activiteiten van het najaarseizoen in ontmoetingscentrum De Linde.
Misschien komen de yoga en meditatielessen in de open lucht nog terug. Diverse deelnemers waren hier namelijk zeer enthousiast over. Informeer gerust bij mij naar de mogelijkheden. Ook voor meditatielessen dus!
Natuurlijk hopen alle activiteitenleiders, wijkbelang Centrum-Oost, het KBO, beheer van De Linde en bestuur St Ase dat je weer de weg zult vinden naar onze mooie locatie, maar ook wanneer je elders woont in Etten-Leur ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen, ook aan Yoga & Meditatie.
De lessen vinden plaats op maandagmiddag en –avond, dinsdagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend.
De lessen Yoga & Meditatie duren vijf kwartier en de kosten van deelname zijn laagdrempelig. Je bent omgeven door fijne faciliteiten, zoals een mooie en schone ruimte waar absoluut alle protocollen in verband met ieders persoonlijke veiligheid worden nageleefd en er de mogelijkheid is van een gezellig samenzijn na de les om met elkaar bij te praten of alleen even wat te drinken.
Wil je inhoudelijk te weten komen wat Yoga & Meditatie lessen voor jou kunnen betekenen dan is uiteraard de enige manier om daar achter te komen een gratis proefles meedoen. Yoga is voor iedereen geschikt, ook wanneer jezelf overtuigd lijkt te zijn van het tegendeel. Bel me gerust voor informatie en/of aanmelding. Ik hoor je graag,


Namasté, Nicole Blankers Yoga & Meditatie


Yoga & Meditatie
Lessen in wijkgebouw De Linde
Info: 06 33 68 96 13 blankersnicole@hotmail.com

Nicole Blankers


yoga