co05

Kennismaken
 
Onze kapel in het park is de verborgen parel in Etten-Leur en de nieuwste aanwinst voor de inwoners die eens iets anders willen dan de standaard lunchroom of café.
 
Onze schitterend gerestaureerde kapel ligt enigszins verborgen in het Oderkerkpark achter het Witte Paard, maar is absoluut de moeite waard om te bezoeken.
Het afgelopen jaar hebben we de kapel, was een gymzaal en opslagplaats, naar originele staat teruggebracht met moderne voorzieningen voor de nieuwe bestemming horeca.
De kapel is nu een lunchroom / evenementlocatie met sfeervolle muurschilderingen in een authentieke setting. We hebben geprobeerd alle originele elementen tot hun recht te laten komen in onze kapel.
We vinden het uiterst belangrijk om de kapel te behouden in de moderne tijd met een nieuwe bestemming maar met respect voor het verleden en de historie als kapel van het St. Elizabeth Gasthuis.
Lunch, verjaardag, feest, trouwen, bedrijfsborrel of afscheid
Onze basis is een sfeervolle lunchroom waar iedereen van harte welkom is voor een heerlijke lunch die we voor alle gerechten aanbieden voor de schappelijke prijs van € 12,50.
Verder zijn we open voor elk evenement dat u maar kunt bedenken. Veel verjaardagen zijn al gevierd in de kapel. Maar ook gezellige jubilea waar we onze gasten graag in de watten leggen. We kunnen alles regelen voor u zoals het maken van een mooie uitnodiging of een buffet naar uw wensen.
Sowieso zijn de wensen van de klant voor ons belangrijk, want het is tenslotte uw feestje. U bepaalt en wij zorgen voor u en uw gasten, zodat u een onbezorgde en geweldige dag heeft.
Graag ontvangen we u gastvrij in de kapel! Komt u een heerlijke cappuccino drinken of alleen de kapel bezichtigen. U bent van harte welkom van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Tot gauw in de kapel!
Sylvester van Dijk en Barbara van Dijk-Grootens

co06