EVEN VOORSTELLEN: TIJDELIJKE WIJKMANAGER

Mijn naam is Suzanne Oord en ben de tijdelijke vervanger voor Miranda Boere als wijkmanager van de wijken Centrum West, Centrum Oost en Hooghuis.
 co01
Voorlopig voor 3 maanden, tot eind september en zo nodig langer. Ik ben uitgeleend (gedetacheerd) vanuit de GGz Breburg waar ik medewerker cliëntenparticipatie en ondersteuner cliëntenraden ben. Ik ken Etten-Leur goed, ik ben opgegroeid in de Grauwe Polder, heb gewoond in de Hoge Neer en Hooghuis. Ik woon nu bijna 8 jaar met mijn gezin in Ulvenhout.
Als medewerker cliëntenparticipatie ben ik ook actief geweest in de gemeente Etten-Leur om vooroordelen over psychiatrie te bestrijden en samen te werken met partners in het sociale domein. Ik kom dus niet helemaal zonder kennis!
 
Als tijdelijke wijkmanager ben ik enthousiast om aan de slag te gaan. Ik wil de wijken en wat er speelt graag leren kennen! Ik probeer verbindingen te maken waar kan, en te bemiddelen waar nodig. Schroom niet mij te bellen of mailen!
 
Met vriendelijke groet,
Suzanne Oord | Interim Wijkmanager Centrum Oost, Centrum West en Hooghuis. Email: suzanne.oord@etten-leur.nl, telefoon 06-15081041