COACHING IN DE LINDE
Mijn naam is Astrid, Coaching Buitengewoon, ik ben gezinscoach, ADHD en Autisme coach, Speltherapeute, Provocatief coach en Trauma Coach. Al mijn diploma’s zijn goedgekeurde diploma’s en behaald bij opleidingsinstituut Civas en Sorag.

co-01
Mijn ervaring is dat er veel ouders zijn die nogal wat zorgvragen hebben over hun kinderen. Ze vallen vaak tussen wal en schip en/of de wachtlijsten bij de reguliere (ggz) zorg zijn te hoog. Deze groep mensen heeft vaak tal van vragen over uiteenlopende onderwerpen en behoefte aan een luisterend oor. Ik zal jullie hier zo goed mogelijk in begeleiden, we kijken samen waar de behoefte op dit moment ligt en wat ik voor jullie kan betekenen.
Het gezin (op welke manier dan ook gevormd) is een bijzondere spil. Samen zullen we eraan werken om het voor iedereen in deze spil zo prettig mogelijk te laten zijn. Laten we samen datgene dat bijzonder is bijzonder laten.
Vanuit Wijkbelang Centrum-Oost kan ik jullie de mogelijkheid bieden om vrijblijvend langs te komen op een van onze inloopavonden voor zorgouders. Deze avonden zijn vrij te bezoeken voor een vrijblijvend gesprek.
Ik zal U op dat moment te woord staan voor al Uw vragen en waar nodig maken wij samen een nieuwe afspraak. Ik zie U graag in wijkgebouw De Linde in de huiskamer van Surplus op de volgende momenten.
·       Maandag 08-05-2023               19.00-21.00 uur
·       Maandag 12-06-2023               19.00-21.00 uur
Voor vragen of als U liever een afspraak maakt kunt U mij bellen op nummer: 0655857436 of mailen stieneke1409@gmail.com.
Warme groetjes,
Coaching Buitengewoon / Astrid Scheepers