Nieuws van ALWEL
kloet
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Daniëlle Koet. Ik ben sinds 1 juli 2022 in dienst bij Alwel als nieuwe wijkconsulent en opvolgster van Jos Muijs. Mijn werkgebied is Centrum Oost, Centrum West en het Hooghuis en ben ik voor deze wijken het vaste aanspreekpunt voor onze huurders en netwerkpartners. De afgelopen 12 jaar heb ik mij ingezet om de wijken in Culemborg leefbaar te houden, onder andere door het bestrijden van overlast en het mede organiseren van diverse leefbaarheidsacties. Het werk als wijkconsulent is mij dus niet onbekend. Na 12 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en werkomgeving en heb ik gesolliciteerd bij Alwel. Ik ben zelf een rasechte Brabantse en daarom vind ik het fijn om mij nu te kunnen inzetten voor de bewoners van Etten-Leur. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten, weekendjes weg, sporten en tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden.
Mijn werk bij ALWEL
Ik ben een sociaal betrokken en open mens die graag verbindt. Mensen in hun eigen kracht zetten en motiveren is voor mij een grote stimulans. Deze karaktereigenschappen sluiten goed aan bij de werkzaamheden van een wijkconsulent. Als wijkconsulent begeleid ik huurders bij sociale problematiek, overleg ik met bewonerscommissies en zorg ik ervoor dat de stem van de huurders te horen is in onze organisatie.
Een fijne buurt
Ik vind het waardevol om aanwezig en zichtbaar te zijn in de wijken. Dit is nodig, aangezien de nodige problematiek die er speelt. Door zichtbaar en dichtbij te zijn hoop ik een deel van onze huurders te kunnen ondersteunen, van hulp te voorzien en andere huurders aan te spreken op overlast gevend gedrag. Bent u een huurder of kent u iemand die mogelijk hulp nodig heeft, trek dan gerust bij mij aan de bel. Bijvoorbeeld mensen die hun werk verliezen en in financiële problemen zijn gekomen en hierdoor de huur niet meer kan betalen, of u wilt uw huis of tuin opruimen en u weet u niet waar te beginnen. Of u kent iemand waar u zich zorgen om maakt, bijvoorbeeld omdat uw buurman of buurvrouw zijn of haar woning en tuin niet meer schoonmaakt. Laten we wat vaker naar elkaar omkijken en samen werken aan een fijne buurt en woonomgeving.
Bel mij gerust!
Heeft u vragen of ideeën om de wijk of uw woonomgeving te optimaliseren? Of wilt u iets met meerdere buren ondernemen die ook huren? Neemt u dan gerust contact op met mij via telefoonnummer 088 – 255 2301. Ik ondersteun u hierbij graag! Mailen mag natuurlijk ook, mijn e-mailadres is d.koet@alwel.nl. Uiteraard hoop ik u een keer persoonlijk te ontmoeten in de mooie wijk Centrum Oost.