COACHING IN DE LINDE
Mijn naam is Astrid, Coaching Buitengewoon, ik ben gezinscoach, ADHD en Autisme coach, Speltherapeute, Provocatief coach en Trauma Coach en initiatiefneemster Stekkie Junior. Al mijn diploma’s zijn goedgekeurde diploma’s en behaald bij opleidingsinstituut Civas en Sorag.
co-01
Mijn ervaring is dat er veel ouders en kinderen zijn die nogal wat zorgvragen hebben. Ze vallen vaak tussen wal en schip en/of de wachtlijsten bij de reguliere (ggz) zorg zijn te hoog. Deze groep heeft vaak tal van vragen over uiteenlopende onderwerpen en behoefte aan een luisterend oor, een plek waar hun kinderen even kind mogen zijn en vooral behoefte aan een momentje voor zichzelf. Een paar uurtjes niet hoeven zorgen, tijd voor jezelf.
Vanuit Wijkbelang Centrum-Oost zijn wij in mei gestart met Stekkie Junior. Stekkie Junior is een plek waar kinderen met een rugzakje mogen spelen, lezen, chillen, bouwen, etc. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van een professionele vrijwilligster en een ervaringsdeskundige op het gebied van ASS. Gekoppeld aan Stekkie Junior zijn er de inloop avonden voor ouders. Hier kun je al je vragen kwijt op het gebied van zorgen en opvoeding.
Stekkie Junior vindt iedere 2de en 4de woensdag van de maand plaats van 15.00-17.00 uur. Inloop zorgvragen vindt iedere 1ste maandag van de maand plaats van 19.00-21.00 uur. Beide activiteiten vinden plaats in wijkcentrum De Linde.Voor meer informatie kijk ook eens op onze Facebook pagina.
Voor vragen of als U liever een afspraak maakt kunt U mij bellen op nummer: 0655857436 of mailen stieneke1409@gmail.com
Warme groetjes,
Stekkie Junior en inloop zorgvragen
Astrid Scheepers en Danusia