NIEUWBOUW “ROCK APPARTEMENTEN GESTART
Vanaf eind maart zijn er veranderingen te zien op het bouwterrein tegenover het station in Etten-Leur. De lege vlakte krijgt invulling van woongebouw “Rock” met 75 appartementen voor jongeren. Hazenberg Bouw maakt gebruik van een heistelling, waarbij er geen trillingen zijn. Zo beperken ze de overlast voor omwonenden. Planontwikkelaar Bert Evers van Hazenberg: “Alles gebeurt op het bouwterrein. De buren hebben wellicht alleen de wagens voorbij zien rijden, die het beton storten.”

rock1

Vanaf juni komt woongebouw Rock boven de grond. De bouwput is dieper uitgegraven. Bert: “Tot op funderingsniveau. We bekisten de funderingsbalkjes en de rioleringswerkzaamheden worden gedaan. Medio mei komen de begane grond vloeren. Dit zijn prefab vloeren. Die zijn al kant-en-klaar en kunnen zo worden geplaatst. Als alles volgens planning gaat, starten we voor de zomervakantie nog met de eerste verdiepingsvloer.”
rock2


Wie vragen heeft over de werkzaamheden kan contact opnemen met Hazenberg. Ook als je tevreden bent of juist niet is Hazenberg telefonisch bereikbaar: 073 658 05 80. Dit nummer staat ook op de hekwerkdoeken bij de bouwlocatie. Bert: “Om een vraag te stellen kun je ook even aankloppen bij de bouwkeet. Als er activiteit is op de bouwplaats, dan is er altijd iemand om aan te spreken.”
Verhuur start waarschijnlijk eind 2021.

Alwel verwacht de 75 woningen in het vierde kwartaal van dit jaar aan te bieden via www.klikvoorwonen.nl. Jongeren tussen de 18 en 30 jaar kunnen dan reageren. De appartementen variëren van 25 tot 65 m
2, met gebruik van deelauto en gezamenlijke wasruimte.
Interesse? Schrijf je alvast in en upload je inkomensverklaring 2020 (op te vragen bij de Belastingdienst). Neem ook eens een kijkje op www.xelalwel.nl, hier houden we iedereen op de hoogte.

XEL Rocks!

rocks3rocks4